Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

162207

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

  Untitled Document
  Kreatív túl a 2D-n  
     
 

Építési hálók kreatív anyagainak megálmodása sokszor túlmutat a hagyományos elképzeléseken. Bizonyos cégek saját piaci presztizsük kiemelkedő helyét demonstrálva olyan kreatívot szeretnének szívesen látni, amely a közterületen kiemelkedik minden más reklámanyag közül. Sok módszer kínálkozik a látvány és koncepció erősítésére -harsány színek, szokatlan formák-, valamint a hagyományos kommunikációs szabályokat felrúgva létezik igen árnyalt és agresszív jelentéstartalomat hordozó kreatív ötlet is. Azomban úgy tűnik a közterületen az igazi áttörést mégis csak a 3 dimenziós látványelemek viszik véghez.

Fémvázra épített gipsz labda modell

Egyik saját büszkeségünk ebből a műfajból a Nike promóciója volt.
Helyszín : Budapest, Hungária krt. 15.


Tekintve a hirdetés grandiózus mivoltát a kijelölt felület helye és a tér méretei döntő fontosságúak. Láthatósága a választott forgalom irányából legalább 300 méter.

A fém vázra épített gipsz labda modell elkészítése nem hétköznapi feladat. A geometria telepítése sem mindennapi rutin.

Hungári krt. 15.
Az ihlet

A módszer alapjai szintén az építési hálóra vannak kihegyezve. A látvány alapja a felújításra szánt homlokzatnak megfelelő grafika. Az épület sarkán a hálón egy repedés látható, amely a labdával és az épület máik oldali homlokzatán található kreatívval együtt alkotja a kitűzött koncepciót.

A telepítés pillanatai:

 
     
 

A végeredmény: Az építési háló síkjából kilógó labda kerül előtérbe a látvány szempontjából, a háló képe támasztja alá a látványt. A két eszköz együttes alkalmazása nagy sikert aratott. Sokan a közterületi reklámok egyhangúsága ellen emelnek szót, reméljük nekik is üde meglepetéssel szolgáltunk.

3D kreatív tervezéssel és médiatervezéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink megkeresik az Önnek megfelelő helyszínt.


 


 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.