Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

162208

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

  Untitled Document
  Horizont  
     
 

A Horizont Reklám Kft. több mint 11 éve tevékenykedik a közterületi reklámpiacon. A 100%-ig magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég fő tevékenységi köre építési reklámhálók értékesítése. Az építési reklámháló médiapiaci szerepe az utóbbi években jelentősen megnőtt. 2000-2003 időszakra visszatekintve az üresen tátongó piaci rést betölteni kívánó cégek figyelemre méltó aktivitásba kezdtek.

A közterületi média piacán az építési hálók használatát a Horizont Reklám kft. forradalmasította. Tevékenységünk révén a főváros központi negyedeinek jellemző helyszínei egyik évről a másikra megújultak. A Horizont Reklám Kft. az e téren kialakult üzleti módszerek új alternatíváit kiaknázva jutott piacvezető szerephez 5 év alatt.

Üzleti modellünket 2 piaci tényező összevonásával keltettük életre. Építési hálók azelőtt is rendszeresen feltűntek a város látképében, azonban a térháló elhelyezésének lehetősége viszonylag esetleges és előre nem tervezhető volt, így a felület értékesítési vonatkozásai is hektikus rendszerben mozogtak. Tekintve az ekkora felületen hirdetni kívánók igényeit, – legtöbb esetben multinacionális vállalatok – azok elsősorban az előre megtervezett reklámkampányok részeként vásároltak reklámhálót. A felület értékesítése kapcsán felmerülő legnagyobb probléma ilyen esetben a felület időbeni ütemezése volt. Az említett 2 tényező nem más, mint a felújításra szoruló ingatlan, illetve a piacon meglevő látens hirdetési szándék. A két elem bravúros egyesítésével került a fővárosban terítékre a minden eddigieknél szervezettebb és hatékonyabb hirdetési módszer alkalmazásának lehetősége.

Elképzelésünk lényege abban nyújtott újat, miszerint az épület felújítási kezdeményezést nem az épület közössége tette meg a vállalkozó számára, hanem a Horizont Reklám Kft. folyamodott a ház közösségéhez konkrét ajánlattal. Az azóta eltelt időszakban 28 db házat újítottunk fel Budapesten a ház anyagi hozzájárulása nélkül. Ez példátlan segítségnyújtás a budapesti belvárosi arculat és épülethomlokzat állag megőrzésében és nem utolsó sorban az érintett ház számára jelentős anyagi tehermentesítés.

Ezen tevékenységünk példátlan módon egyesíti a társadalmi közérdek érvényesítését a városképet illetően, illetve a termék gyártók és értékesítők, valamint szolgáltatók fogyasztás élénkítő szándékát. A kényes egyensúlyt munkatársaink napi szintű szakértelmével vagyunk képesek fenntartani.

 

A Horizont fejlődése a megalakulása óta töretlen. A reklámtevékenységen túlmenően – tekintettel a piacon felmerülő igényekre – működési területe más üzletágak létrehozásával dinamikusan tovább bővült. Mára a Horizont Reklámhoz nyomdai kivitelezésre és grafikai magvalósításra is külön részleg kapcsolódik.

Médiatulajdonosi mivolta mellett cégünk teljes körű közterületi kampányok lebonyolításával is foglalkozik: közterületi megjelenésekkel kapcsolatos tanácsadással, konkrét médiatervezéssel és médiavásárlással, valamint kivitelezéssel.

 

Kapcsolódó anyagok: Kreatív tervezés túl a 2 dimenzión Építési reklámháló Épület felújítás költségmentesen


 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.