Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

162209

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

 
  Kenéz módszer titka  
     
 

Kenéz András a magyar reklámpiac egyik kiemelkedő cégének tulajdonosa és egyben ügyvezetője. Reklámhálóik szinte egész Budapestre kiterjeszkednek. Kenéz meghonosított egy újfajta módszert hazánkban: a cég magára vállalja a frekventáltabb területeken található ingatlanok felújítási költségét, cserébe az állványzatot beborító hálót hirdetési felületként használja.

- Öntől származik az alapötlet?
- Nem. Öt évvel ezelőtt Ausztriában jártam, amikor megláttam egy gigantikus méretű, különféle színektől pompázó reklámhálót egy épület oldalán. Előtte soha nem találkoztam hasonlóval, ezért igen elcsodálkoztam. Jó ötletnek tartottam, hiszen nincs olyan ember, aki ne venné észre ezt a hatalmas reklámhálót. Akkor még nem ismertem az eljárást, de elhatároztam: utánajárok, és elkezdem művelni Magyarországon, mivel nálunk még gyerekcipőben járt ez a módszer.
- Mi a koncepció lényege?
- Az épülettel kötött megállapodás és az engedélyeztetések után a házak előtti állványzatot adjuk bérbe a megrendelő cégeknek. A reklámok általában hat hónapig láthatóak. Mivel a háló hátrányt okoz a lakóknak – megváltozik az ablakokból való kilátás -, kitaláltuk: hirdetésünkért cserébe cégünk vállalja magára az épületek rekonstrukciójának költségeit.
- Változott az eljárás a kezdetek óta?
- A kivitelezést illetően nem különösebben, bár bevallom, eleinte nehezen jöttem bele. Egyedül voltam a cégben, ráadásul ez olyan szakma, amit nem tanítanak az iskolában. Nekem kellett rájönnöm az előnyökre és a hátrányokra. Szép lassan mindent kitapasztaltam. Egyre profibb lettem, így a cégemet is bővítettem. Mára annyira felfejlesztettük magunkat, hogy alig van konkurenciánk a piacon. A megrendelőknek semmi dolguk nincs, csak elmondják az elképzeléseiket és kiválasztják a helyszínt. Mindent elvégzünk, akár még a reklámgrafikát is megtervezzük.
- Hol találhatók Budapesten olyan épületek, melyek cégének köszönhetik szépségüket?
- A Margit híd budai hídfőjénél valamennyi épületet mi újítottuk fel, és számos általunk rekonstruált ingatlan található a Moszkva és Széna téren, a Nagykörúton, a Károly körúton, az Oktogonon és még sorolhatnám.
- Melyikre a legbüszkébb?
- Az egyik leglátványosabb megoldás a Nike-nak készített háromdimenziós, 860 négyzetméter nagyságú háló. Vasvázra építettünk gipszből egy három méter átmérőjű labdát. Ha valaki a képre néz, az az érzése támad, mintha a focista rúgta volna a labdát a falba.

- Vannak még hasonló terveik?

- Szolgálunk még meglepetésekkel, de részleteket még nem árulhatok még el. Annyit elmondhatok: mindenki meg fog lepődni, mire képes a mai tudomány.


Döbörhegyi Anna
Forrás : Napi ász

Kapcsolódó anyagok: Tervezés Építési reklámháló Time Square jelenség

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.