Menü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Untitled Document
Ügyfélkapu

Amennyiben Ön a Horizont Reklámtól kapott ügyfél azonosítóval és belépő kóddal rendelkezik, az alábbi mezők kitöltésének segítségével juthat saját ajánlati oldalára.
  

Látogatások száma

162222

Hírek

Kihelyezés | 2017.10.

Amire büszkék vagyunk.

YouTube >>

 

Nokia Andrássy út | 2009.03.

Nokia 3D reklámhelyszín.
Építési hálóra rögzített 3D elemek.

Tovább >>

 

Levi's Andrássy út | 2008.09.


Kigombolva élj! Csábít a Levi's felülete az Andrássy út 44. falán. A fekete-fehér látvány nagyszerű választás a patinás Andrássy útra.

 

Discovery kreatív | 2008.09.


Szeptemberi kreatív kihelyezésünk büszkesége a Discovery channel promóciója, Blaha Lujza tér.

 

Loreal kampány | 2008.02.

Loreal reklámháló kampány, illetve cityposzter kampány gyártása és kihelyezése.

 

Cib tűzfal | 2008.01.14.

Cib bank tűzfal promóció átadására idén januárban került sor a Budapesti Széna téren. A falfestés 3 napot vett igénybe. Kreatív anyagot a Cib kampány arculata szerint terveztük meg.

Tovább >>

  Untitled Document
  Tervezés  
     

Az átvett információk alapján ügyfeleink médiatervezőinek hirdetési elképzeléseit egy az egyben képesek vagyunk megvalósítani, továbbá előre megtervezett reklámkampányok részeként média portfoliót állítunk össze az elképzeléseik szerint.

Számos multinacionális cég reklámkampányát úgy tervezi, hogy abban közterületi reklámordozók között építési hálót is kíván használni.

A Horizont Reklám Kft. vállalja a megkívánt hírdetési igényeknek megfelelő építési reklámháló felület gyártását, kihelyezését, adott időtartamra vonatkozóan. A felületek értékesítési árai függenek az áthaladó forgalom nagyságától a kreatív méretétől és az időtartamtól.

Felületeinken megjelenített kreatív anyagokat rendszerint a hirdetők állítják elő, vagy reklámügynökségeiken keresztül terveztetik meg. Számos más esetben a kreatívokat a Horizont Reklám Kft. tervezi megbízás alapján.

Mivel az építési reklámháló rendkívül nagy felületen is használható - 400 m2 – avagy tűzfal felületet szükséges megtervezni, ami szintén 100 – 300 m2, így a rendelkezésre álló terület óriási erővel hat a befogadóra adott közterületen, téren vagy főútvonalon. Ennél fogva közterület látványvilágát hónapokra meghatározó látványelem megalkotásánál igen „komoly esztétikai felelősséggel” kell hozzálátni a témához.

A kreatív koncepciójának megtervezésekor figyelembe szükséges venni a közterület méretét, a fal vagy ház magasságát – kiterjedését, a forgalom irányát és a felület beláthatóságát, valamint a területen elhelyezkedő más kreatívokkal létesítendő összhangot. Fontos szempont továbbá, a tartalom, azaz a reklám témája és annak alkalmazott kommunikációs szabályai.

Tekintve például egy szépségápolási termék promócióját, jellemzően a kreatív anyag a termék csomagolását, tubusát, flakonját is tartalmazza. Óriásplakát esetében elhelyezett szépségápolási kreatívon legtöbbször a csomagolás élvez elsőbbséget minden más motívummal szemben.

Megvizsgálva egy 2-300 m2-es felület lehetőségeit első blikkre kézenfekvő megoldás az Óriáscsomagolás módszer, miszerint bérház méretű termékdoboz díszeleg a közterületen. Avagy a képet uralja a termékcsomagolás és ekkora méretben a hatása nem hagyható figyelmen kívül.

 

Azonban nem minden helyszín alkalmas ilyen képi világ kihelyezésére és nem minden helyszínen érvényesül az üzenete adott esetben. A Horizont Reklám Kft. hosszú évek tapasztalata alapján készséggel áll rendelkezésre a kreatív tervezését illetően.

Megalakulása óta a cégünk úttörő szerepet játszott az építési reklámháló, mint médiahordozó eszköz népszerűsítésében és elfogadtatásában. Ez irányú tevékenységünknek köszönhetően napjainkra a reklámháló széleskörűen alkalmazott médiummá vált és cégünk a reklámháló szegmens meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
 
 

 

 

 

 

 

 

 


 
Copyright © 2008 Horizont Reklám Szervíz Kft.

Horizont Reklám Szerviz Kft.
Székhely: 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 269-1979, 06 70 935-5163
Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu vereszs@horizontreklam.hu www.horizontreklam.hu
Horizont Print Kft.
Székhely: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel.: 06 1 225 7501,
06 70 622-6222, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontprint.hu bkenderessy@horizontprint.hu www.horizontprint.hu

A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.