REKLÁMHÁLÓ helyszín
Horizont Reklám Kft. 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel: (06 1) 269-1979, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu
 

Bem József u. 9. (C. oldal)
A reklámháló helyszín rendkívül frekventált helyen, a Budai oldal egyik legforgalmasabb útszakaszán a Margit krt.-on található.

A Moszkva, illetve Széna tér irányából érkező forgalom a felület előtt halad el a Margit híd, illetve a Bem rakpart irányába.

Csúcsforgalom idején a helyszínen állandósul a forgalmi dugó, egyébként forgalomirányító berendezés biztosítja a észlelési idő hosszúságát.

A helyszín előtt halad el a „felszíni metrónak” nevezett 4/6-os villamos, mely a felszíni tömegközlekedési járatok közül a legnagyobb létszámú utas mennyiséget szállítja.

Figyelembe véve a gépjárművel, tőmegközlekedéssel, illetve gyalogosan közlekedők számát az átmenő forgalom igen jelentős.
A helyszín megvilágított.
   
Helyszín:
Méret:
Típus:
Észlelhetőség:
Irány:
Bérleti időszak:
Kontaktusszám:
Budapest, II. ker. Bem József u. 9. (C. oldal)
17 m széles x 18 m magas (306 nm)
Reklámháló
700 m
Margit krt.-on a Margit híd, illetve a Bem rakpart irányába
2009. novembertől (min. 1 hó)
1.604.842 kontaktus/hó.

 

   
 
A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
© Horizont Reklám Szervíz Kft - minden jog fenntartva!