NEONREKLÁM helyszín
Horizont Reklám Kft. 1181 Budapest, Darus u. 12.
Iroda: 1016 Budapest, Hattyú u. 16.
Tel: (06 1) 269-1979, Fax: (06 1) 354-0752
E-mail: info@horizontreklam.hu
 
   
Helyszín:

Méret:
Észlelhetőség:
Irány:
Rákóczi út
Budapest, V. kerület, Rákóczi út 38.
1 x 8 m (8 nm)
700 m
Blaha Lujza tér felől a Baross tér, illetve Baross tér felől a Blaha Lujza tér felé
         
 


    

 
Video 1
Blaha Lujza tér felől
Video 2
Astoria felől


Helyszín rövid leírása

· A neonreklám helyszín rendkívül frekventált helyen, Budapest belvárosának szívében a Blaha Lujza téren a Rákóczi úton található

· Az útvonal a pesti oldal egyik legforgalmasabb útvonala.

· A reklámfelületet a Rákóczi úton az Astoria felé haladó forgalom, már a Blaha Lujza tér előtt észleli, a Blaha Lujza tér irányába haladók kiváló rálátást nyernek a neonra.

· Az útvonalon forgalomirányító berendezések, illetve a szinte állandósult forgalmi dugó biztosítják az észlelési idő hosszúságát.

· A helyszín tőmegközlekedési csomópont is egyben, ezáltal a gyalogos átszálló forgalom is igen jelentős a 2-es metró, 7-es buszcsalád, illetve a 4/6-os villamosnak köszönhetően.

 

 

   
     
  Képek  
 
Az alábbi látványtervek nagy
méretű megjelenítéséhez kérjük
kattintson a képekre.
 
     
   
     
     
   
     
     
     
   
 
A Horizont Reklám Szervíz Kft weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa jogosult. A Horizont Reklám Szervíz Kft tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Horizont Reklám Szervíz Kft azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
© Horizont Reklám Szervíz Kft - minden jog fenntartva!